Taxatie

Waarom een juiste schatting van uw onroerend goed zo belangrijk is:

  1. Een juiste prijs zal een groter aantal kandidaat kopers aantrekken.
  2. Uw woning loopt niet het risico om “verbrand” te geraken. Grote prijsdalingen hebben een nefast gevolg voor de verkoop van uw pand.
  3. U staat sterker ten opzichte van opkopers en/of kandidaat kopers die uw woning komen bezichtigen.
  4. Een juiste waardebepaling staat gelijk aan vertrouwen. De verkoop van een onroerend goed gaat dikwijls om veel geld. Niemand wil teveel betalen en niemand wil te goedkoop verkopen.
  5. Een juiste schatting zorgt ervoor dat uw pand niet te lang te koop staat. Zo verliest u geen tijd en kunt u de opbrengst van uw woning onmiddellijk herinvesteren.

Gratis schattingen

Een juiste waardebepaling van uw woning is van groot belang! Als vastgoedexperts bieden wij u gratis onze diensten aan om een zo juist mogelijke schatting te doen. Ervaring en kennis van de markt gecombineerd met gezond verstand zorgen ervoor dat u een duidelijk beeld krijgt van wat uw onroerend goed waard is!

De schattingen gebeuren ter plaatse op een tijdstip die voor u het best uitkomt. U kunt bovendien rekenen op discretie en een vlotte samenwerking.

Betalende schattingen

Indien u een uitvoerig officieel verslag wenst voor een juiste waardebepaling voor een residentiële woning, bedraagt de kostprijs 250 euro (inclusief btw en verplaatsingskosten). Voor het “andere” vastgoed wordt een offerte gemaakt naargelang de omvang en de moeilijkheidsgraad van de schatting.